Laborc Dániel

Kerékpár

Kerékpározás
A szó maga 10-11 évvel ezelőtt még ugyanazt jelentette nekem, mint minden átlagos 12 éves kissrácnak: a haverokkal kimegyünk a játszira bandázni és ugratni a helyi erdőbe. Aztán történt valami. Kicsit komolyabbra fordult az egész. Lettek segítőim, jöttek a versenyek, voltak kisebb-nagyobb eredmények és ami addig délutáni program volt a barátokkal, az életforma lett. Nem tudom számontartani hány bringám van összesen. De nem is akarom tudni, jobb ez így 🙂

Azt viszont tudom, mennyi barátot, élményt, tapasztalatot adott ez a kerékpáron eltöltött 10 év és még mennyi mindent fog még nyújtani a jövőben..

Na erről fogok én írni, hiszen a futárversenyektől az országúti és maraton megmérettetéseken keresztül az enduro és dh versenyig mindenhova beteszem a lábam. Az itt szerzett tapasztalatokat és élményeket szeretném majd átadni a klaviatúrán keresztül.

Itt a tavasz! A te bringád menetkész?

Tavaly az év vége felé egyszer csak beütött a rossz idő, te pedig elraktad a bringát a pince mélyére? Azóta nem is láttad, de közeleg a tavasz, te pedig leporolnád a kétkerekűd? Most adunk egy pár tanácsot, mire figyelj, hogy biztonságosan kezdhesd el a szezont.

Tovább olvasok

Budapest egyik legmenőbb edzőtermében jártunk!

A blogunk nem kereskedelmi céllal jött létre, ez a bejegyzés most mégis kivételes. Szeretnénk felhívni a figyelmet egy szuper kezdeményezésre. Egy edzőteremre, ahol nem csak kitűnő fitneszgépek találhatók, de a hangulat is egyedülálló. Túlzás nélkül állíthatom, hogy csapatunk körében az ott eltöltött 2 óra alatt kiérdemelte a „Budapest legmenőbb edzőterme” titulust. A Down Alapítvány igazán színvonalas sportlétesítményében jártunk.

Tovább olvasok

Amikor tudod, hogy ez nem a te versenyed

Életem első hazai rendezésű DH versenye, a X. Kékes DH most májusban volt . Országunk legmagasabb pontja és környezete ideális helyszínt biztosított egy tökéletes hétvégi versenyhez. A pálya akkor egy enduro kerékpárral is teljesíthetően volt kialakítva, így adott volt, hogy miért ne próbáljam ki magam egy ilyen versenyen. Sajnos az itt bevetett bringám nem tudom annyit használni, mint amennyit szeretném. Így a megszokása és a pálya nehézsége, már akkor eleve egy 2km-es szenvedést eredményezett az elején.

Tovább olvasok