Élménybeszámoló a Fouganza teszttáborokról

Idén januárban a szokásos évindító lovas projektmeetingen az aktuális ötletelés közepette egy merőben új gondolat is megfogalmazódott bennünk. Mi lenne, ha a belsős teszttermékeinket nem csak arra használnánk, hogy kollégáink véleményt tudjanak mondani róluk a vásárlóinknak, hanem egy kicsit másra, kicsit többre is? Így született meg a lovastáboros teszteltetés ötlete, melyet hamar tettek követtek.

Ezt továbbgondolva hamar körvonalazódott bennünk, hogy pontosan mit, és hogyan szeretnénk megvalósítani. Arra gondoltunk, hogy a nyári időszakban, amikor nincsenek belső képzéseink, odaadjuk a Fouganza teszttermékeinket néhány lovastábor résztvevőinek egy-egy hétre, hogy ők is tesztelhessék azokat. Cserébe csak annyit kérünk, hogy mondják el nekünk minél részletesebben, szóban és írásban is az őszinte véleményüket – úgy a rosszat, mint a jót. Hiszen ezeket az értékes gondolatokat a márkához eljuttatva kicsit mi is hozzájárulhatunk, hogy a termékeink a jövőben még jobbak legyenek, és még inkább a mi célközönségünk igényeit szolgálják.

Azonnal el is kezdtünk dolgozni a projekten

Felosztottuk az országot négy régióra, és meghirdettük a pályázatot, mellyel találkozhattatok a Fouganza – A lovas mindennapokért oldalon. A beérkező pályázatokat mindannyian egyedül is elolvastuk, majd egy következő meetingen jól kiveséztünk közösen. Ezt követően pedig megszavaztuk a négy nyertes tábort, melyek az alábbi képen láthatóak. Ezúton is köszönjük a sok színvonalas pályázati anyagot, melyekkel őszinte mosolyt csaltatok az arcunkra, és egyben okoztatok komoly fejtörést, ugyanis nem volt könnyű a négy legjobbat kiválasztani.

Nyertes táboraink 2019-ben.

Mivel nagyjából mindannyian másik régióban dolgozunk, ezért evidens volt, hogy egy tábort mindenki bevállal. Össze kellett hangolni az időpontokat, hogy legyen idő a termékek utaztatására is a mi kis belső postánkkal, amit a kamionokkal bonyolítunk. Illetve természetesen minden tábor után minden termék tisztítására is elegendő időt kellett hagynunk.

Mindannyian nagy izgalommal vártuk a saját turnusunk kezdetét. A nyitónapon mindenhol részletesen elmondtuk, hogy milyen termékeket hoztunk, azoknak milyen technikai tulajdonságai vannak, valamint egy kis meglepetéssel is készültünk. Ezután magukra hagytuk a táborozókat, hogy egészen a tábor zárónapjának végéig szabadon tesztelhessenek mindent, amit vittünk nekik.

Mi mindent tesztelhettek a résztvevők?

Egy egész platós terepjárónyi felszereléssel érkeztünk minden táborba. A dobozokból előkerültek lovas, és lófelszerelések egyaránt. A lovasok kobakokat, lovaglónadrágokat, kesztyűket, és bőr lovaglócsizmákat próbálhattak ki, míg a lovakon nyergeket, nyeregalátéteket, nyeregemelőket, kantárokat, lábvédőket, és fülvédőket lehetett tesztelni. Ezen kívül vittünk lóápoló készítményeket, bőrápoló szereket, és jutalomfalatot is.

Összességében elmondható, hogy mind a négy tábor nagyon nagy sikerrel zárult. Vártak bennünket, és még az utolsó napon is szép számmal készültek a fotók a színes szettekbe öltözött ló-lovas párosokról. Volt, aki tábor végén már a saját Fouganza kantárját használta, amit hét közben szerzett be, mert annyira megtetszett neki a tesztelés során. Egy szó, mint száz, eldöntöttük, hogy lesz folytatás. Jövőre is ki fogjuk írni ezt a pályázatot, így aki idén nem került be, ne csüggedjen, úgy tervezzük, hogy minden évben megadjuk a lehetőséget, hogy elmondhassátok a véleményeteket a termékeinkről személyes tapasztalat alapján. Találkozzunk jövőre is!

Köszönjük a lelkesedéseteket a Fouganza teljes csapata nevében!

Vinnay Patrícia

Vinnay Patrícia

Az életemnek célt és igazi értelmet adó, abszolút „flow” érzést a nyeregben és a lovak mellett találtam meg. Frissen érettségizett,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​