Világverseny szintű kézilabda – H900

Az ATORKA kézilabda márka egy olyan labdát alkotott, melyet az IHF (Nemzetközi Kézilabda Szövetség) is jóváhagyott, tehát bármilyen világeseményen használható.

A kézilabda és a skandináv isten

A Decathlonnál régóta elérhetőek kézilabdás termékeink, azonban szerettünk volna még jobban megfelelni a kézilabdás igényeknek, ezért alakult meg 2018-ban az egyik legújabb márkánk, az ATORKA, amely a korábbi KIPSTA Decathlon csapatsportok márkából vált ki.

A név három részből tevődik össze.

  • Az „A” betű a kézilabda dinamizmusát (action), a termékek elérhetőségét (accesible) hivatott megjeleníteni.
  • A „TOR” részletet a skandináv mitológia erő és védelmezés istene, Thor ihlette, aki a villám, erő és gyorsaság jelképe – innen a villám jel is az „O” betűben.
  • Az utolsó két betű pedig a kezdetekre, a KipstA márkára utal.

 

Az ATORKA választékában a ruházattól, a cipőn át, a kézilabdáig minden termék megtalálható.

Kezdőtől a profi szintig

A márka indulása óta, a folyamatos kézilabdázói teszteléseknek, visszajelzéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően már teljes választékot kínál kezdő szinttől egészen a profi versenyzőkig. Ezekben a folyamatokban a kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok és Európa bajnok Bertrand Gille is aktívan részt vesz, mint az Atorka hivatalos partnere.

A márka választékában megtalálható a női, férfi, gyermek kézilabda ruházat, az aláöltözet, cipő és zokni, kézilabda edzésfelszerelés, és természetesen a kézilabdák. Még a kuriózumnak számító strandkézilabda termékek is kaphatók az ATORKA kínálatában.

H900 – kézilabda sportolók hozták létre haladó játékosoknak.

Világverseny szintű kézilabda – H900

Legújabb fejlesztésű H900-as kézilabdánkat már versenyzői szintre terveztük, amelyet jól bizonyít, hogy az IHF (Nemzetközi Kézilabda Szövetség) által is jóváhagyott labda, tehát bármilyen világeseményen használható.

A  labda külseje szintetikus PU bőr borítást kapott, amely kiváló tapadást biztosít a strapabíróság mellett.

A labda belső szerkezetének kialakítása biztosítja, hogy hosszú időn át megfelelő légnyomás legyen a labdában, valamint a kézi varrásnak köszönhetően fokozott igénybevétel mellett is tartós használatot biztosít a kézilabdázók számára.

Ezt a labdát kézilabda sportolók hozták létre haladó játékosoknak. Próbáld ki!

A tanácsokat Buza Bence, egri Decathlon áruház-igazgató osztotta meg veletek. Bence szenvedélyes kézilabdázó, akivel személyesen az egri áruházban beszélgethettek.

 

Sporttanácsadó munkatársaink

Sporttanácsadó munkatársaink

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​