Túrázás közösségben – BP HIKE

Munkatársam, Balogh Kristóf januárban a fejébe vette, hogy idén a Kék túra minden szakaszát teljesíti. Társasági ember, így létrehozta sportközösségét a sportoljma.hu weboldalán. Azóta 14 szakaszt túrázott - de nem ám egyedül! Mellészegődött jó pár erdőjáró, kirándulást kedvelő társ, így alkalomról alkalomra közel húszan vágnak neki a kitűzött távnak. Csatlakoznál hozzájuk? Kristóf megosztja veled, hogyan tedd.

Belevágnál a túrázásba?

Iskolás éveink során számtalanszor jártunk az erdőben. Ezek az élmények sokunkban megmaradtak , örömmel hívjuk elő a városi mindennapjainkban.  Ugyanakkor mégis kissé nehezen vesszük rá magunk, hogy felmenjünk akár csak a Hármashatár hegyre is. Vágyunk a természetbe, azonban valljuk be, nem feltétlenül egyedül szeretnénk nekivágni a sokszor ismeretlen terepnek. Számtalan kérdés vetődik fel ilyenkor bennünk. Hova is menjek? Mire számíthatok? Honnan szerezzek társakat?

BP HIKE – egy közösség túrázóknak

Lehet, hogy a megoldás nincs is messze tőled. Csatlakozz a BP HIKE sportközösségéhez.

A BP HIKE tagjai a Budaörs környéki hegyeket is felfedezték már

Mire adhat ez neked?

  1. Társaságot – Teljesen mindegy, hogy idős, esetleg fiatal lennél, mindenkit szívesen látunk. A nap elején még ismeretlen emberek a kirándulás végén úgy köszönnek el egymástól, mint egy régi ismerőstől.
  2. Eseményeket – Havonta 1-2 alkalommal lehet hozzánk csatlakozni, több hónapra előre látjuk az eseményeket , így könnyen tudunk vele tervezni.
  3. Budapesten élőknek és környékieknek könnyű megközelíthetőséget – Most elsősorban a fővárosban és környékén lehet velük összefutni az erdőben.
  4. Hobbi túrázóknak is kellemes élményt – Nincs erős tempó, mindig megvárjuk a lemaradókat, a közösségünk összetartó.
  5. Egyediséget – Kéktúra, városismereti túra, sütögetős túra, látványosság orientált kirándulás..  – így lesz mit közölni a barátoknak.

A közös sütögetés gyakran része a kirándulásaiknak

Mire vársz még?

Pattanj fel a székből, a vasárnapi húsleves mellől, vedd fel régi bakancsod! Csatlakozz ehhez a lendületes sportközösséghez! Idézd fel régi emlékeid az erdőből és éld át őket újra akár új ismeretségeket, barátságokat kötve.

Sporttanácsadó munkatársaink

Sporttanácsadó munkatársaink

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​