Indulnak a szabadtéri versenyek! – Kezdd velünk a szezont!

Zajlanak az első szabadtéri versenyek, megkezdődött az idei szezon. A rajtengedélyre felkészítő kisebb számokkal kibővült a lehetőségek száma azoknak, akik szeretnének korábban bekapcsolódni a hivatalos versenyzésbe, fiatal lovuk van, vagy hobbijuknak magasabb színvonalú rendezvényeken szeretnének hódolni. Lássuk, mit tartogat számukra a Fouganza kínálata!

A Szabadidős Szakág megalakulásával immár hivatalos keretek között mérettethetik meg magukat a szabadidőlovasok, egyre nagyobb számú verseny keretében, ezzel pedig nagy számú lovas került be újonnan a rendszerbe. Szeretnénk, ha közülük minél többen találnák meg a mi kínálatunkban a versenyzéshez szükséges ló – és lovasfelszereléseket. Kiváló ár-érték arányú, egyre dekoratívabb termékeinkkel szeretnénk nem csak a lovaglás, de a versenyzés örömét is elérhetővé tenni a lehető legtöbb ember számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta a Póni Klub Országos Bajnokságának fő támogatói lehetünk, és hogy az ő berkeikben versenyző lovasok nagy része választja magának és lovának a Fouganzát. Szeretik, és meg vannak vele elégedve. Bízunk benne, hogy ahogy ők felnőnek, velük együtt fejlődünk mi is, hogy a későbbiekben is velünk maradjanak.

Összeválogattuk nektek egy aloldalra azokat a termékeket, melyeket jó szívvel ajánlunk akár versenyre, akár az arra való felkészüléshez. Néhányat azonban külön is kiemelünk, mert ezek azok, melyek akár komolyabb céloknak is megfelelnek.

Lovasok részére ajánljuk

Az új 560-as bőr bebújós lovaglócipő

Kényelmesebb, ergonomikusabb, elegánsabb, és tartósabb az elődjénél. Talpa teljesen körbevarrott, így biztosan nem válik le. Belül vékony kényelmi párnázat emeli a komfortérzetet.

Az új 960-as bőr lovaglókesztyű

Jelenleg a kínálatunk legstrapabíróbb darabja. Tenyérrésze és megerősítései minőségi kecskebőrből készülnek, kézfeje pedig kiválóan szellőző és könnyű mesh szövetből, ezért még a legmelegebb nyári napokra is alkalmas viselet. Férfi változatban is kapható.

Comp 100 gyerek versenyzakó

Szolidan elegáns megjelenés, két irányban rugalmas anyag, kényelem és könnyű kezelhetőség verhetetlen áron. Egy rétegű anyag, ezért nyáron is kényelmes viselet. Minden kezdő lovasnak jó szívvel ajánljuk ezt a csinos és divatos zakót, melyet patentjai segítségével három másodperc alatt felvehetsz az eredményhirdetésre is. 🙂

A Fouganza egyre népszerűbb a hivatalos versenyeken is

Lovak részére ajánljuk

Romeo bőr hasvédős heveder

Ezt a fajta hevedert főleg az ugrólovasok keresik, és nem is feltétlenül tudják, hogy ilyen termékünk is van. Minőségi, belül puha bőr, esztétikus megjelenés, és szolid díszvarrás. Fekete és barna színben elérhető.

Szállítókamásli

Ezt a termékünket sokan dícsérik. Erős tépőzára révén biztosan a helyén marad, vastag, belül puha, kívül megerősített anyaga pedig egyszerre biztosít kényelmet, és megfelelő védelmet a ló lábának.

580-as lakkos díszítésű kantár

A széria legújabb darabja a tavaly debütáló, és azóta is igen népszerű varrott, és strasszos modellek mellett. Belül puha bőr, anatómiai kialakítású fülkerülős tarkószíj, karabíneres torokszíj, egyszerűen és nyom nélkül eltávolítható segédorrszíj. Mindhárom modell fekete és barna színben, valamint póni méretben is elérhető. Népszerű termék, melyről nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a lovas csoportokban.

Lóápolási termékeink újra a polcokon!

Bizony, a régi kedvenceiteket végre újra megtaláljátok nálunk. Hosszú évek procedúrája után immár NÉBIH engedély birtokában újra árusíthatjuk őket. Így újra kaphatóak a szőr-és sörényápoló készítményeink,  lósamponok és sörényfények, valamint a pataápoló termékeink, melyeket szintén nagyon hiányoltatok sokáig.

Ha neked is tetszenek az új kollekciónk termékei, akkor lapozz bele tavasz-nyári online katalógusunkba is, és készülj velünk a legmelegebb nyári napokra!

Találkozzunk a versenyeken!

 

 

 

Vinnay Patrícia

Vinnay Patrícia

Az életemnek célt és igazi értelmet adó, abszolút „flow” érzést a nyeregben és a lovak mellett találtam meg. Frissen érettségizett,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​