“Nézni szokták, hogy milyen gyorsan dolgozok, pedig nincs meg a fél kezem” – Decathlon interjú Tamással

Tamás 3 éve egy balesetben vesztette el a jobb kezét. A végzetes napon kétszer élesztették újra és bár orvosai 8 órán át küzdöttek, végül a kezének eltávolítása mellett döntöttek annak érdekében, hogy életben maradjon. Ma a soproni Decathlon áruház megbecsült csapattagja, a magyar kerekesszékes kézilabda válogatottban játszik és saját bevallása szerint "legyőzte az ördögeit".

A két élethelyzete között rengeteg kudarc érte, sokszor érezte magát csüggedtnek. Ám a családja támogatásának és kitartásának köszönhetően saját magát húzta ki ebből a helyzetből. Hogyan sikerült ez neki? Mi adta az energiát? Erre voltunk kíváncsiak munkatársammal, Katával.

Elutaztunk hát hozzá Sopronba és megkértük, hogy kameránk előtt meséljen nekünk erről. Hiszen az ő életútja a bizonyíték arra, hogy nem közhely a mondat: Kellő akaraterővel minden kihívás teljesíthető!

 

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​