Lovagolj meg egy Rockridert a Duna-és Bükk Mtb Maratonokon!

Tesztelnél egy Rockrider 560-ast vagy egy XC500-ast élesben, terepen? A Decathlon most elhoz a Duna-és a Bükk Maratonra egy tucat különböző B’TWIN Rockrider bringát, amit bárki kipróbálhat. Foglalj le egyet előre, és told végig vele a Rockrider Duna-és Bükk Maraton Rövidtáv futamot! Garantáljuk, hogy maradandó élményben lesz részed! ;)

B'twin mtb tesztnapB'twin mtb tesztnap

Július 7-8-án kerül megrendezésre Esztergomban a Top Maraton sorozat második futama, a Duna Mtb Maraton, a rá következő hónapban, augusztus 5-én pedig a Bükk Mtb Maraton, Felsőtárkányban. Idén e két verseny külön érdekessége, hogy több programmal is kibővült maga az esemény, a választható versenytávok (mini, rövid, közép, hosszú) és a számos családi program mellett, szám szerint 13 középkategóriás mtb kerékpár tesztelésére is lehetősége nyílik immáron nem csak a kikapcsolódásra vágyó szurkolóknak, hanem a rövidtávra benevező versenyzőknek is. A Decathlon nemrég szponzorációs szerződést írt alá a verseny szervezőivel és a közös megállapodás keretében egyben névadó szponzorává is vált a rövid versenytávnak, mely ezentúl a “RockRider Duna Maraton Rövidtáv” nevet viseli majd.

B'twin mtb tesztnap

Kiváló alkalom a Rockrider kerékpárok tesztelésére!

B’twin Rockrider kerékpárokat tesztelhetsz!

Természetesen a helyszínen is lehetőség lesz benevezni az adott versenytávokra, viszont a Rövidtávon indulóknak az előnevezéssel együtt alkalmuk nyílik előzetesen lefoglalni a verseny idejére az általuk kiszemelt és számukra legideálisabb Rockrider Mtb kerékpárokat, melyeknek a nyergében elejétől a végéig végigtolhatják mindkét futamot. Az előnevezéssel és a kerékpár teszteléssel úgymond két legyet lehet ütni egy csapásra, így azok sem szomorkodhatnak, akik nem hoztak magukkal saját kerékpárt, mivel számukra is adott a lehetőség, hogy megmérettessék magukat a Rövidtávon.

Minden egyéb információt megtaláltok a Duna Maraton és a Bükk Maraton honlapján.

B'twin mtb tesztnap

A Bükk Maraton rajtja

Fontos! A regisztrációt követően előnevezni az www.odinsport.eu felületén tudtok, az átutalás után pedig ugyanitt tudjátok leellenőrizni a sikeres nevezéseteket az elfogadott listára kattintva. 

A verseny végeztével pedig izgatottan várjuk a visszajelzéseket és az élménybeszámolókat!

Addig is jó felkészülést és hátszelet mindenkinek! 🙂

Hegedüs Zsolt

Hegedüs Zsolt

Bár egész életemben bringáztam, a versenyszerű kerékpározás, mint rendszeres sporttevékenység, mindössze öt éve vált az életem szerves részévé, mégpedig egy... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​