Fókuszban a technikaiság – Viseld könnyedén a kánikulát!

Lovastáborba mész, és olyan izgatottan várod, hogy már aludni sem tudsz? Szeretnél egy vagány szettet, ami a nagy melegben is jó szolgálatot tesz? Megmutatjuk, hogy mi mindenből választhatsz idén, ha a minőség mellett az ár sem utolsó szempont. Vidám színek, könnyű, légáteresztő anyag, kifogástalan tapadás, száraz érzés a lovaglás elejétől a végéig. És a lovaddal is összeöltözhetsz.

A Fouganza arculatvátása arról szól, hogy a haladó felhasználók fokozatosan ugyanakkora hangsúlyt kapjanak a termékfejlesztések tekintetében, mint a kezdők, akik tíz évig elsőbbséget élveztek. Majd eljön a nap, amikor kicsit elbillen a mérleg a haladók irányába. Azonban a kezdőkről sem feledkezünk meg, nekik ugyanúgy jár a technikaiság. Célunk minél jobb technikai tulajdonságokkal bíró termékek előállítása, minél olcsóbban, hogy minél több lovas engedhesse meg őket magának.

Nincs ez másképp nyári ruházatunk tekintetében sem. Tekintsük át most röviden azokat a nyári, direkt a kánikula idejére tervezett darabokat, melyekkel jó szívvel lehet nekiugrani akár egy lovastáborban való részvételnek, akár az otthoni mindennapos kánikulában való lovazásnak.

Nyári ruházat gyerekeknek

A gyerekeknek 100-as, és 500-as kategóriájú nadrágok állnak rendelkezésre összesen hat vidám színben. 900-as termékek esetükben még nem készülnek, mert a márkánál úgy gondolják, hogy egyelőre szükségtelenül drága lenne. Minden nyári modell közös jellemzője, hogy átlagon felül jól szellőzik, a mozgás során keletkező izzadságot felületéről azonnal elpárologtatja, így végig száraz érzést biztosít, szemben a pamuttal, mely magába szívja azt. Ennek köszönhetően nem keletkezik folt semmilyen erre hajlamos területen, mely aztán kellemetlenül lassan száradna meg. Ez a speciális, légiesen könnyű anyag mosást követően nagyjából egy-két óra alatt megszárad.

Felsőruházat tekintetében a gyerekeknél is két lehetőség van: ujjatlan és rövidujjú technikai lovas felső, utóbbi három színben. Kínálatunkban megtalálható a ruházat színéhez passzoló nyeregalátét, fülvédő, és kötőfék is. Így teljes harmóniával várhatjátok a lovastábort.

A Fouganza a ló-lovas harmóniáját is szeretné termékeivel megjeleníteni

Nyári ruházat hölgyeknek

Hölgyek esetében háromféle modellből lehet választani a legmelegebb napokra, 100-as, 500-as, és 980-as (full szilikonos) termékek készültek, összesen 12 színben. A számok jelentéséről egy korábbi cikkemben részletesen írtam Nektek. A teliszilikonos nadrágunk nagyon jó visszajelzéseket kap, és mindenki azon csodálkozik, hogy az átlagos piaci áraktól messze elmarad. Fehér változatát már a versenyzők is elkezdték használni.

Könnyű, légáteresztő, és gyorsan száradó anyagokkal dolgozunk

Emellett permanens családunk régi megbecsült tagját, mely Br 700 néven fut tovább, szintén jó szívvel ajánlom, sokszorosan bizonyított már. A nyári ruházatunk anyagához nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, szintén elérhető fehér színben, és telibőrös változatban is (Br 780).

A férfiak sem maradnak ki

Számukra is készültek nyári ruházati termékek, nadrágból a Br 500, és a Br 980 (full szilikonos) férfi változata, illetve  a jól ismert Br 700 , és telibőrös testvére, a Br 780 szintén tökéletes nyárra. Ha valaki feldobná egy technikai pólóval is, idén szürke, és piros színből választhat.

Az a tapasztalat, hogy a polcon nézegetve nem mindenki érzi úgy, hogy szívesen felvenne egy ilyen szintetikus anyagból készült nadrágot. Bevallom, hogy én is ezek közé a felhasználók közé tartoztam, magamnak valószínűleg nem vettem volna ilyet magamtól. Azonban termékképzőként tudnom kell a technikai tulajdonságokról a gyakorlati tapasztalataim alapján beszélni, ezért kapok tesztelésre elég sok terméket minden évben. Így próbáltam ki ezeket a nyári ruhadarabokat is, és az ellenérzésem a hőmérséklet emelkedésével arányosan csökkent. Ma már jó szívvel ajánlom én is, a full szilikonos nadrág pedig otthonra és versenyre is az új kedvencem lett.

Férfiak számára is biztosítjuk a technikaiságot és az eleganciát

Vinnay Patrícia

Vinnay Patrícia

Az életemnek célt és igazi értelmet adó, abszolút „flow” érzést a nyeregben és a lovak mellett találtam meg. Frissen érettségizett,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​