Úszás közösségben – NABAIJI tesztnap

Idén a Decathlon csapatunk olyan sportnapot szervez, melyen nem csak úszunk egy jót, de a termékek tesztelésére is alkalom nyílik. Ha szereted olvasni a blogot és érdekel a Nabaiji, a Decathlon úszás márkája, akkor gyere el június 16-án a budaörsi uszodába, hogy közösen úszva próbára tegyük új modelljeinket!

Tavalyi alkalomhoz hasonlóan idén is szerettünk volna egy olyan napot tartani munkatársaimmal, melyen az úszást szerető blogolvasók találkozhatnak és együtt tudnak sportolni.  Míg múlt nyáron a velencei tavon csobbantunk egy jót, addig idén júniusban az esemény helyszínéül a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand uszodáját választottunk. Itt június 16-án egy pályát kibérelve tudunk nyugodt körülmények között úszni. Az eseményen való részvétel teljesen ingyenes, 18 év felett mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne egy kellemes hangulatú délutánt eltölteni és közösségben sportolni. A programra a sportoljma.hu oldalán lehet regisztrálni.

Várunk benneteket egy jó hangulatú közös úszásra!

Hogyan is telik majd a nap? 

Június 16-án délelőtt 10 órakor kezdődik az esemény. Az uszoda épülete előtt várom majd az eseményre regisztrált résztvevőket,  háromnegyed 10 és 10 óra között. Kis beszélgetést követően 11 órától tudunk a vízbe merülni. Természetesen készüljetek fürdőruhával 🙂 Úszósapkát és úszószemüveget tudunk biztosítani és más Nabaiji márkájú termék tesztelésére is alkalom nyílik.

Hét évesen kezdetem el úszni, tizenegy évig űztem versenyszerűen. Mai napig hobbi szinten művelem és próbálok a nyolc órás munka mellett is rendszeresen időt szánni rá.  Így bármely kérdésetek felmerül úszásnemekkel, úszástechnikával és ezt a mozgást segítő táplálkozással kapcsolatban, ez a közösségi edzés remek alkalom lesz rá, hogy választ kapjatok! 

Miért érdemes eljönni ?

Ha szeretsz úszni és akár hobbi szinten, akár komolyabban űzöd ezt a sportot, akkor itt a helyed! Kiváló termékeinket tesztelheted! Régóta kacérkodsz a Nabaiji MP3 lejátszóval, de még nem vásároltad meg, mert előtte ki szeretted volna próbálni, hogyan is működik? Most megteheted! Szeretnéd tesztelni, hogy az újfajta tenyérellenállás mennyire terheli meg a karizmokat és mennyivel nyújt jobb élményt az előző modellnél? Itt kipróbálhatod! Úszószemüveget szeretnél váltani, mert a régi már nem jó? Gyere és teszteld termékeinket, válaszd ki a neked megfelelőt! Akár az új Spirit úszószemüveget, ami kiválóan illeszkedik a legtöbb arcformára, nagy látómezővel rendelkezik és nem engedi be a vizet úszás közben. Ha a svéd úszószemüvegünket szeretnéd tesztelni, ami most új színekben kapható, gyere el bátran és válaszd ki a neked megfelelőt!

Úszás után lehetőség lesz rá, hogy megkóstoljuk az energia-, és folyadékutánpótlás terén verhetetlen Aptonia márkájú termékeinket.

A víz alatt is használható MP3 Nabaiji lejátszót is tesztelhetik a résztvevők

Jelentkezz!

Ha felkeltette érdeklődésedet az esemény, és szeretnél részt venni, nincs más dolgod, mint fellépni a  sportoljma.hu oldalunkra. Itt számos sportközösséget találsz, és gyors regisztrálás után már csatlakozhatsz is az eseményekre. Közösségi úszás napunkra is ezen az oldalon, az “Úszás edzés és tanácsadás a Decathlon blogírójával” nevű eseményre kattintva tudsz regisztrálni. Az eseményen való részvétel teljesen ingyenes, csupán ehhez a regisztrációhoz kötött. Nem kell mást hoznod, mint fürdőruhát, a többiről mi gondoskodunk.

Várok szeretettel minden mozogni vágyót!

 

Grécs Vanda

Grécs Vanda

Hétévesen kezdetem el úszni, tizenegy évig űztem versenyszerűen. Később sajnos abbahagytam, mert az időmbe nem fért bele a napi két... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​