Blogíró-olvasó találkozó, közösségi futás – június 2., Decathlon Nyugati tér

Szereted a Decathlon Blogot? Szeretsz futni és ismered a Kalenji márkát? Ha igen, ha nem a válasz, találkozzunk június 2-án délután a Nyugati téri Decathlon áruházban, ismerjük meg egymást és fussunk egy jót!

2017-ben rendeztük meg az első blogíró-olvasó találkozónkat, mely során az összes blogon található sport egy napon, egy helyen képviseltette magát a Velencei-tónál. Idén változott a stratégia és olvasóink, a sport iránt érdeklődök külön napokon, családiasabb hangulatban találkozhatnak az írókkal.

Így a futás iránt érdeklődőknek június 2-án lesz lehetőségük találkozni a futás blogírókkal (konkrétan velem 🙂 )és közösen eltölteni egy sportos délutánt, fantasztikus hangulatban. 🙂

Közösségi futás, Decathlon Blog

Ismerd meg a Decathlon Blogot!

A program:

Délután, 15:30-kor találkozunk a Nyugati téri Decathlon áruházban, remélhetőleg jó idő lesz, így ki tudunk ülni a teraszra. 🙂

Egy rövid bemutatkozás után Dunai Hunor, az intenzív futásért felelős országos sportfelelős ad majd nekünk táplálkozási tippeket, kifejezetten futáshoz.

Az áruház öltözőjében biztosítunk lehetőséget az értékmegőrzésre illetve az átöltözésre, tehát az átöltözést, közös csapatfotót követően irány a Margit-sziget, ahol közösen, laza tempóban futunk egy, igény szerint két szigetkört.

Közösségi futás a Margit-szigeten

A napot egy közös örömfutással zárjuk a Margit-szigeten

Tesztelési lehetőség

Ha esetleg még soha nem futottál pulzusmérő órával, itt az alkalom, hogy kipróbáld! Geonaute és Polar órák közül lehet majd választani (Polar M430, Geonaute Onmove 200, 220 és OnRyhthm 500).

Minden résztvevőnek kedveskedünk egy kis Kalenji ajándékcsomaggal, melyben egy kulacsot is adunk, úgyhogy a futás során ezt is tesztelheted!

Fontos tudnivalók

Helyszín: Decathlon Nyugati tér

Időpont: 2018. június 2., szombat 15:30-kb. 19:30-ig

Értékmegőrzést, átöltözési lehetőséget biztosítunk.

Ha érdekel a program, szeretnéd kicsit jobban megismerni a blogot, a futás blogírókat, többet szeretnél tudni a futással kapcsolatos táplálkozásról, esetleg kipróbálnál egy pulzusmérő órát és nem utolsó sorban szívesen részt vennél egy vidám hangulatú futáson, akkor jelentkezz!

Jelentkezni a sportoljma.hu oldalán tudsz, a Decathlon Sportesemények alatt megtalálod a közösségi futás eseményét! A részletes programot, az eseménnyel kapcsolatos tudnivalókat is ezen az oldalon, linken találod.

Ha addig is bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal! A blogon keresztül is felteheted kérdésed vagy az esemény oldalán is bátran írhatsz!

Remélem találkozunk június 2-án! 🙂

Koltai Piroska

Koltai Piroska

A futás világába nem olyan rég csöppentem bele, de mint „laikus futó” egyre jobban magával ragad ez az örömteli sport...... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​