Blogíró-olvasó találkozó & Fouganza tesztnap – Április 29. Győrújbarát – Százszorszép Lovasközpont

Szereted olvasni a blogot? Szimpatikus számodra a Fouganza márka? Tesztelnéd igényesebb termékeinket egy jó hangulatú közös edzés keretein belül? Akkor Téged is várunk a 2018-as blogíró-olvasó találkozóra, melyet idén egy kis családias Fouganza tesztnap keretein belül rendezünk meg.

Blogos közösségünk minden tagja évente egy alkalommal egy közös megmozdulás során lehetőséget ad az olvasóknak, hogy találkozzanak az egyes sportblogok íróival. Tavaly erre az eseményre a Velencei-tó partján került sor, minden sportot egy helyszínre gyűjtöttünk Nektek. Néhányan még emlékeznek, akkor hirdettük meg első alkalommal a Decathlon Blogíró-Olvasó Találkozót. Közös beszélgetős délelőttöt egy jó hangulatú ebéd, majd egy közös sportos délután követett a Velence Korzón. Minden sport együtt, egy helyen.

Igen, elég nehéz volt ennyiféle sportot egy helyre összeszervezni. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén másképp lesz. Mindenki a saját környékén, önállóan szervezi meg a találkozót az olvasóival egy közös, valamilyen formában rendhagyó edzés keretein belül.

Ismerd meg a Fouganza termékeit, és érezd jól magad velünk!

A mi eseményünknek a Fouganza tesztnap nevet adtuk, és máris nem én vagyok a lényeg, aminek felettébb örülök egyébként. 🙂 Gondolkodtam, mivel tehetném emlékezetessé számotokra ezt az eseményt, és arra jutottam, hogy mivel sokan kérdeztek a különböző lovas fórumokon, csoportokban Fouganza termékekkel kapcsolatban, most megpróbálok minél több mindent elhozni Nektek, hogy ki tudjátok próbálni.

Kérdésed van az angol nyergeinkkel kapcsolatban? (Schooling, Synthia, Ride, Paddock, és a pónipatrac) Kíváncsi vagy a zselés, és a bárányszőrös nyeregemelőinkre? Nem láttad még közelről az új, strasszos, és strsssznélküli kantárainkat? Netán az 500-as, az 580-as, vagy Tincle nyeregalátétek érdekelnek? Felpróbálnál egy bőr lovaglócsizmát, egy 500-as kobakot, vagy néhányat az új lovaglónadrágjaink közül? Netán egy szilikonosat? Vagy egy nyárit?

Ha Te is blogolvasó vagy, és szeretnéd kipróbálni a közép, és magasabb kategóriás felszereléseinket, akkor gyere el április 29.-én, vasárnap a Százszorszép Lovasközpontba, Győrújbarátra.

Így telik majd a napunk:

Érkezés reggel 10 órától. A kis homokos pályát és az iskolalovakat kibéreltük az esemény idejére, az ő segítségükkel fogjátok tesztelni a termékeket. Összesen négy nagylóra, és egy pónira számíthattok, mindegyiken az egyik saját nyergünk és kantárunk lesz, szintén saját nyeregemelővel, és nyeregalátéttel. Családias délelőtt várható, nem leszünk sokan.

Hogy szervezett keretek között folyjon a tesztelés, amíg én a termékekről mesélek az érdeklődőknek, párom fog az éppen lovon ülőknek jó hangulatú, játékos edzést tartani, előreláthatólag két-három körben.

Velünk lesz még a Fouganza márka magyarországi sportigazgatója, Anna, aki galopplovas, és erről az irányzatról fog kicsit beszélni, valamint kérdezni is lehet majd tőle. Hozni fog egy másik saját márkánktól, az Aptoniától némi frissítőt, müzlit, melyeket szintén megkóstolhatnak a résztvevők. Lesz egy sátor, ahol kényelmesen át tudtok öltözni, így akár több lovaglónadrágot is ki lehet majd próbálni. A cél, hogy mindenki jól érezze magát, igazából semmi kötöttség nincs. 

Kinek szól ez az esemény?

A találkozóra olyan hobbilovasokat várunk, akik önállóan tudnak lovagolni legalább a három alapjármódban tetszőleges, jószándékú iskolalovakon, és szívesen kipróbálnák a fent felsorolt felszereléseket. A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a szervezés megkönnyítése érdekében regisztrációhoz kötött. A Decathlon által tavaly létrehozott Sportoljma.hu – oldalon kell az eseményre regisztrálni. Mivel korlátozott a lólétszám, ezért 12 főben maximalizáltuk a résztvevők számát.  Mivel ez valóban egy kislétszámú, családias demórendezvény lesz (ilyen korábban nem volt még), ezért arra kérlek Benneteket, hogy valóban csak az regisztráljon, aki el is fog jönni.

Az esemény kb. 14 óráig tart majd. Ezt követően a délután folytatódhat akár egy közös beszélgetős ebéddel is a közeli étteremben. 

Szeretettel várunk Benneteket!

 

 

Vinnay Patrícia

Vinnay Patrícia

Az életemnek célt és igazi értelmet adó, abszolút „flow” érzést a nyeregben és a lovak mellett találtam meg. Frissen érettségizett,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​