Trocathlon – a felhasználó szemszögéből

Apjuk, pakold már el innen a kis Józsi kinőtt biciklijét, állandóan útban van....

Apjuk helyett lehet drágám, Józsi helyett Ernő, Gézu, Pisti, stb., de a lényeg ugyanaz. A gyerek kinőtt sportszere útban van. Bosszantó, nem? Tudom, én sem férek el az erkélyen/szobában/lakásban a Trocathlonban vett bringáktól..

Mi az a Trocathlon?

Egy használt sportcikk vásár, ahol a Decathlon segít eladni a kinőtt, nem használt, megunt sportszert. A lényege, hogy annyiért adják el, amennyiért én akarom, nem raknak rá hasznot, viszont a pénzt ajándékkártyán kapom meg, nem készpénzben. De nem kell hirdetgetni, válaszolgatni, találkozgatni, hurcibálni… Elviszem, remélhetőleg eladják és én örülök, de a család egyes tagjai még jobban.

De ha jobban belegondolok, nekem se házisárká.. feleségem, se párom, se gyerekem, mégis mozgat a tény, hogy lesz Trocathlon. Hisz itt majd’ mindent találok, amire bár sokszor semmi szükségem, mégis meglátva, kialakul bennem az a bizonyos „kell” tudat. Tudod, amikor már van belőle 3, de kell az a 4. Hogy miért? Azt nem tudod, nem is érdekel, de KELL!! Legyen szó bicajról, görkoriról, fitneszgépről, pecabotról, vagy egy rollerről, kinek mi a fétise.
Trocathlon - használt sportcikkek adás-vétele

Az én hobbim sajnos a kerékpár, és az ezzel kapcsolatos dolgok. Nem a legolcsóbb mulatság, bélyeget gyűjteni vagy használt ruhákkal bizniszelni lehet sokkal kifizetődőbb lenne, de nekem sajnos a kerékpár jutott, ami ha olyan vétel, meg kell szerezni, és haza kell juttatni bármi áron..pláne ha kettő..

Trocathlon

Ha vettél 2 bringát, de nincs autód, csak egy nagy kerékpáros futárzsákod, akkor nem létezik lehetetlen

Ahol elég egy hajtásba, egy vázba beleszeretni, és máris üres a pénztárca, de ha a családban van gyerek, egy, a Trocathlonban 1500Ft-ért otthagyott „csak útban van” kerékpárért akkor is kiadok pénzt, ha csak az erkélyen fog csücsülni napokig…hetekig…hónapokig…vagy amíg a szóban forgó rokon ki nem növi és mehet vissza a Trocathlonba, hogy a bringáért kapott pénzt beleforgassuk egy komolyabb gépbe.

Összefoglalva tehát, mi is az a Trocathlon? Egy lehetőség! Lehetőség megszabadulni a megunt sportcikktől, vagy épp beszerezni valamit, amiből felesleges újat venni, mert az új is úgy fog kinézni 1 hónap után, mint ez, ami a “Trocából” van, de féláron volt.

Laborc Dániel

Laborc Dániel

Kerékpározás A szó maga 10-11 évvel ezelőtt még ugyanazt jelentette nekem, mint minden átlagos 12 éves kissrácnak: a haverokkal kimegyünk... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​