Hard Dog Race Wild – Szeptemberben bevadulunk!

Vannak dolgok, amik első kipróbálásra is függőséget okoznak… Valahogy így van ez a Hard Dog Race-el is.

Mint ahogy arról már meséltem, a Hard Dog Race Base elég különlegesen csöppent az életünkbe, majd elég rendesen fel is borította azt. Kaptam tőle izomlázat, szalaghúzódást, emlékeztetőt, hogy harminc év lustulás a Nutella támogatásával nem tesz jót az ízületeknek, de ami a legfontosabb, mindezek ellenére megszerettette velem a futást.   Ezen kívül segített abban, hogy javuljon a kondícióm, és mostanra a futás mellé becsatlakozott egy kis kerékpározás is. A kettő kombinációjával pedig még a lassacskán pontos időjárás-előrejelző térdem is felhagyott a meteorológus karrierjével.

Kutyával még futni is jobb

Kicsit sajnálom, hogy nem lesz ez alkalommal Base (6 km-es) táv. Már talán javult annyit a kondim, hogy normális idővel tudnám teljesíteni. Ráadásul szeptemberben eleve kevesebb gondunk várható a meleggel, de kicsit örülök annak, hogy rákényszerülünk a keményebb távra. Elvégre a legnagyobb győzelmet csak önmaga fölött arathatja az ember.

Első versenyünkön

Új kihívás a láthatáron

Nem tudjuk mi vár ránk szeptember 2.-án, de hatalmas lelki támogatás, hogy ez alkalommal már összeállt egy stabil pécsi csapat – pontosabban kettő. Tizenkét fővel állunk majd a rajthozvonalhoz. Vannak köztünk edzettebbek, és olyan krumplik is, mint én, de ha mind teljesítjük a távot, én már elégedett leszek.

Ha kiváncsi vagy a pécsi falkára, vagy a Hard Dog Race-re való felkészülésünkre, kattints!

Gulyás Viktória

Gulyás Viktória

Kutyatenyésztő család leszármazottja vagyok, kiállításokon szocializálódtam és valószínűleg a morgás és vicsorgás is előbb ment, mint a beszéd. Az első “igazi”... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​