Nabaiji MP3 lejátszó – Ússz zenére!

Amikor régen úszni jártam, nagyon unalmasnak érzetem a 2 vagy 2,5 órás edzéseket. Csak úszni, senkihez sem szólni faltól falig elég monoton sportág. Nem úgy, mint a például a futás, mialatt tudsz zenét hallgatni és ezáltal sokkal gyorsabban telik az idő, emellett élvezetesebb is így edzeni. De miért ne lehetne úszás közben is zenét hallgatni ?

Amikor már a Decathlonban is kapható volt a vízálló mp3 lejátszó, rögtön vettem egyet. Rátöltöttem a kedvenc számaimat, feltekertem a hangerőt és mentem edzeni. Nem csalódtam, sokkal jobban ment az edzés mint azelőtt, nem is hinnéd, hogy a zene mennyire tud doppingolni úszás közben. Fél órával tovább maradtam, mint szoktam, persze sokkal jobban elfáradtam de jobban bírtam az edzést, mint azelőtt. Én a szemüvegem pántjára szoktam csatolni, így egyáltalán nem zavaró edzés közben, egyszer sem esik ki a fülemből.

Ezzel a segítséggel egy kicsit kellemesebbé, elviselhetőbbé válik az edzés vége is, mert a fáradtságérzetet akár 10 százalékkal is csökkenteni tudja a megfelelően megválasztott zene. Javítani tudja a sportoló hangulatát, és motiválóan is hat az egyénre.  A SwimMusic 100 vízálló MP3 lejátszó szórakoztató módon ellazít és oldja a feszültséget úszás közben. Ez az MP3 és fülhallgató ideális enyhe, vagy közepes intenzitású úszáshoz, ha annak célja az ellazulás vagy a relaxálás. Jelenleg Szürke/sára,   kék,  rózsaszín színben kapható. A lejátszó 2 méter mélységig vízálló, és 2 GB memóriája van. Az MP3 és WMA kiterjesztésű zenei fájlok lejátszását teszi lehetővé. A lejátszó feltöltése számítógépről, USB kábellel lehetséges. De nem csak edzésekhez használható. Én szaunába, termál vízbe és gőzfürdőbe is magammal viszem, ilyenkor relaxációs zenét szoktam hallgatni, mely segít, hogy 100%- ig ellazuljak.

Az első használat előtt ajánlatos időt szánni a különböző gombok kipróbálására, formájuk, méretük és funkcióik megismerésére, hogy úszás közben megfelelően tudd kezelni. A fülhallgatót helyezd a füledbe oly módon, hogy enyhén elforgatod mindaddig, amíg  az tökéletes vízhatlanságot nem biztosít. Bizonyos esetekben szükség lehet úszósapka viseletére a fülhallgató fölött.

A fülhallgatót egyszerű kezelni, úszás közben egyáltalán nem zavaró.  Kényelmes, szinte észre sem lehet venni a viselését, nagyon jó a hangzása. Szinte teljesen helyettesíti a füldugót. Maximálisan ajánlom azoknak, akik szerint az úszás unalmas sport. Töltsd rá a kedvenc zenéidet és irány a víz!

Grécs Vanda

Grécs Vanda

Hétévesen kezdetem el úszni, tizenegy évig űztem versenyszerűen. Később sajnos abbahagytam, mert az időmbe nem fért bele a napi két... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​