Praktikus újdonságok a’la Kalenji

Hoztam három Kalenji újdonságot. Olyan kiegészítő triót, melyek ugyan nem számítanak innovációnak, de hasznosak lehetnek a hétköznapi futásainkhoz. Első ránézésre mosolyt csalnak az arcra, de aztán, ha jobban belegondolunk, tényleg praktikus apróságok lehetnek. Allez' Kalenji!

Ahogy a Decathlon összes saját márkás termékénél, a Kalenjinél is nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztők a legsokoldalúbb újítások megvalósítására. Kreatívkodnak, ötletelnek, hogy pontosan mi kellhet a futóknak – jelen esetben elsősorban a hobbi szintű felhasználó igényeit keresve. Most éppen az új, praktikus  kiegészítő termékeinkből hoztam hármat.

Praktikus újdonságok

Mobiltelefon tok

1. Mobiltelefon tok

Megérkezett az a termék, ami a konzervatív futókat végérvényesen a falra kergeti. Egy kis kézben tartható tokról van szó, négy szilikon gumis pántjával masszívan és biztosan rögzíthejük vele a telefont, hogy egy percre se kelljen tőle megválni. Összesen öt színben lesz elérhető a futás részleg kiegészítős falán, valamint online. Extrának számít még a kis csipesz is, ami a fülhallgatónk kábelét tarthatjuk kordában, ha rakoncátlankodna. (Ismerjük, milyen is az a kábel, mindig összegabalyodik, rendetlenkedik.) Képzőtársam, Mr. Kalenji Attila hasonlatával élve: “jegyellenőrök, egyik sztár terméke lehetne…” És valóban. Lehetséges, hogy következő vonatos kalandom alatt, ismertetem velük ezt az újdonságot. További termékinfók az okostelefon tartóról ide kattintva érhetők el.

2. Kézi kulacstartó szilikon pánt
Praktikus újdonságok

Kézi kulacstartó

Ez talán a legmegosztóbb, nehéz elsőre kitalálni, hogy pontosan mire is való. Hát igen, amíg nem tesszük rá egy flakonra, nem is tudjuk meg, hogy mi célt is szolgál ez a kis apróság. Viszont, ha van egy kedvelt, elég masszív flakonunk, máris ott a lehetőség, hogy egy kulacsot varázsolhassunk belőle. Amondó vagyok, hogy 690 jó magyar forintért egy nagyon hasznos kiegészítő. Ha felkeltette valaki érdeklődését, kíváncsiságát, akkor két színben találhattok rá – rózsaszín és kék. Még több hivatalosat pedig a kézi kulacstartóról itt találtok.

3. Kulacstartó öv
Praktikus újdonságok

Kulacstartó öv

A mesterhármas utolsó, de annál hasznosabb terméke az a kulacstartó öv, amibe nem csak kulacsot, hanem sima petpalackot is rakhatunk, szállíthatunk. Nagy klasszis ez a kiegészítő a terepfutóknál, de egyre elterjedtebb a hobbistáknál is, akik “csak” 10k-ra indulnak   futni. Ugyanis az élvezetből futók is megszomjaznak és a folyadékpótlás szent, avagy valahol szállítani kell a vizet, ugyebár. Itt jön képbe a palack szállítási lehetőség előnye, mert esélyes, hogy a kulacsunkat olykor “pihentetjük” és a szomszédos közértben beszerzett kis vizünket visszük magunkkal. Két színben lelhető fel, a szebbik nemre specializálódott rozsaszínben és egy vagány feketében. Honlapunkon még több információ a kulacstartó övről ide kattintva érhető el.

Zárásként pedig egy kis extra: már nagyobb telefonokra méretezett, karra csatolható tokot is találtok.

Dimény Zsolt

Dimény Zsolt

Azért ragadtam képzeletbeli tollat, hogy leírhassam nektek Zsoca és a világ futásbirodalmának történeteit! Szeretném átadni a szaladásban megtalált sportélményeimet, tapasztalataimat... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​