Mi így FeHoVázunk – Decathlonos vadászok egy helyen

Február 9-12. között került megrendezésre a 24. Fegyver Horgász Vadász kiállítás, azaz a FeHoVa. Egy igazi vadász ünnep ez, ahol a közös szenvedély hoz össze minket. Baráti találkozások, csodálatos trófeák és vásári hangulat – évente négy nap, ami csak a vadászatról szól.

A kiállítást több heti tervező és szervező munka előzte meg, hogy standunk minden decathlonos büszkeségére hirdethesse: a Solognac márkának igenis helye van a magyar vadász piacon, mi több, annak élmezőnyében. Termékeink színvonalával és árainkkal hozzásegítve a magyar vadászok legszélesebb körét szenvedélyük sikeres gyakorlásához. A magyar vadászok pedig jöttek, de szlovák, cseh, osztrák, horvát és román kollégáik is gyakori vendégek voltak a standon. Tavalyi forgalmunkat bőségesen felülmúlva egy mind bevétel, mind presztizs szempontjából hihetetlen sikeres kiállítást sikerült összehoznunk – ahogyan azt mi a Decathlonnál csináljuk – igazi csapatmunkával. Standunkon az ország minden szegletéből érkező vadász és horgász kollégák álltak az érdeklődő vásári sokadalom rendelkezésére, ezzel is méginkább bevésve a köztudatba: ennél a cégnél mi sportközösségeket építünk, legyen szó futásról, asztaliteniszről, vagy vadászatról.

Az idei Fehova olyannyira mozgalmasra sikerült számunkra, hogy kereskedelmi csapatunk idén első alkalommal a decathlonos vadászok évindító értekezletét (Launching Day) is ekkorra  időzítette, ezzel  is lehetőséget adva a sportágnak egy hangulatos kereskedelmi évkezdetre, ill. a vadász részlegeken dolgozó kollégáknak egy átfogó piacelemzésre. Alighanem hagyományteremtő lesz a kezdeményezés, annyira pozitív volt a fogadtatása a kollégák körében.

Végezetül a Fehova alkalmat szolgáltatott még egy vadász szempontból fontos bejelentésre is. Miután a Decathlon meghirdette 2017-re a közösen a sportért mozgalmat, mi vadászok sem tétlenkedtünk és elköteleztük magunkat egy decathlonos vadászokból álló vadászklub vagy vadásztársaság létrehozására. Számomra szakmai fronton mindenképpen ez lesz a 2017-es év legfontosabb célkitűzése. Mérhetetlen örömmel töltött el, hogy vadász kollégáim mind óriási lelkesedéssel fogadták a bejelentést és teljes mellszélességgel felsorakoztak a kezdeményezés mögé.

Ha érdekel, hogyan éljük meg mi, decathlonos vadászok a mindennapjainkat a cégnél és hogyan hódolunk munka közben is a szenvedélyünknek, kövess engem és én rendszeresen beszámolok majd erről is!

Nótás Péter

Nótás Péter

Számomra a vadászat igazi szenvedély! A vadászat nem csak vadűzés és erdőzúgás; emberi kultúránk egyik legősibb eleme, s mint ilyen,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​