Videó: Így kutyázunk mi

Mikor a szerkesztőnk megkért, készítsek egy néhány perces videót a kutyákról, először nem tudtam miről is kellene szólnia. Annyi mindent kipróbáltunk, rengeteg nézőpont és téma kavargott a fejemben, majd ahogy elült az ötletörvény, rájöttem, van módja annak, hogy megmutassak egyszerre mindent: az érzést. Azt, hogy miért szeretjük mi a kutyákat, a kutyázást, a túrát, az erdőt... itt van hát mindez egyben.

Bevallom először tiltakoztam a videó készítése ellen, alapvetően írásban érzem magam jobbnak és hát idő terén sem vagyok milliomos, de ahogy jöttek az ötletek egyre jobban belelovaltuk magunkat. A csillagok szerencsés együttállásának hála forgatási időpontot is gyorsan találtunk. Mert ugye ez csapatmunka volt.

A közreműködők testvéreim, kollégáim, barátok (ezek a halmazok többnyire fedik egymást) és a kutyáink, egy összeszokott falka: Yuriy, Rafi, Nova, Mazsola, Roxa, Pogo, Rebelle, és Jetta. Nem produkáltak semmi különlegeset és nem is kellenek elképesztő bravúrok ahhoz, hogy kutya és gazdája élvezze a közös foglalkozást.

A videó célja nem több, mint átadni az életérzést, a kutyázásét, a kutyás túrákét. Remélem legalább olyan élvezettel nézitek majd ezeket a perceket, mint ahogy mi elkészítettük!

Gulyás Viktória

Gulyás Viktória

Kutyatenyésztő család leszármazottja vagyok, kiállításokon szocializálódtam és valószínűleg a morgás és vicsorgás is előbb ment, mint a beszéd. Az első “igazi”... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​