Palkovits Tamás

Csapatsportok

Karcagon születtem 1990. augusztus 15.-én. 2015. szeptember 15.-én egy baleset teljesen átformálta az életemet, de két év vegetáció után, “lecseréltem a könnycseppeket izzadságcseppekre.”
 
Rátaláltam újra a sport szeretetére, ami aztán olyan lett az életemben, mint egy drog. Jelenleg kerekesszékes kosárlabdázom és kerekesszékes kézilabdázom, mindkettőt magyar válogatottként is űzhetem, ami nagyon megtisztelő. Felhúzhatom a címeres mezt és a saját nevem lehet a hátoldalán.
 
Közben edzőként gyerekeknek kosárlabdát oktatok, amit szintén nagyon szeretek. Jó látni, hogy átadhatom tanítványaimnak a játék, a sport szeretetét és közben “tanítva tanulhatok.”
 
A csapatsportokban szerzett élményeimről és terveimről szeretnék nektek írni, valamint egy-két mélypontról, melyekből sikeresen kijutottam.
 
Amikor belépek a terembe, teljesen szabadnak érzem magam, elfelejtem mi történt velem és azt is, mit hozhat még az élet. Akkor és ott, csak az adott pillanatnak élek, hogy kitűzött céljaim elérjem és a legjobbat hozzam ki magamból. A sport számomra igazából egy hely, ahova elmenekülhetek feltöltődni a mindennapokból. Az otthonom.
 
Engem személyesen a Decathlon soproni üzletében tudtok megtalálni. Mindenkinek szívesen segítek, amiben tudok!

” Újra ellenük ” – 2019 Horvátország Umag

Az elmúlt évben, Portugáliában Kerekesszékes Kézilabda Európa Bajnokságon találkoztam először a Horvát kézilabda-válogatottal. Rettentően gyorsak és pontosak voltak, így aztán fölényes győzelmet arattak ellenünk. Idén májusban megnézhettük, hogy az elmúlt fél évben mennyit fejlődtünk, hiszen edzőmérkőzésre hívták meg a Magyar Válogatottat Umagba.

Tovább olvasok