A Decathlon Blog elköltözött!

Új helyre költöztünk! A Decathlon Blog oldalát 2020-tól a megújult sportoljma.hu-n találod, ahol új és régi cikkeink mellett sportos élmények is várnak rád! Olvass tovább és tudj meg többet a költözésről!

Költözünk!

blog.decathlon.hu oldal hamarosan végleg elköltözik, de ne aggódj, az összes eddig megjelent írásunkat, kedvenc íróidat továbbra is megtalálod az új, sportoljma.hu oldalon, azon belül is a Magazin fül alatt.

Milyen sportos élmények várnak még rád? Inspirációt adunk a mozgáshoz, elhívunk szuper sportos decathlonos rendezvényeinkre, társakat, helyet találhatsz a sporthoz a mindennapokban, sőt te is motiválhatsz másokat!

Látogass el a sportoljma.hu oldalra, böngéssz, fedezd fel a lehetőségeket és ha szeretnél találkozni velünk, gyere oda hozzánk a Decathlon áruházakban vagy rendezvényeinken.

Az új platform: sportoljma.hu – Mi is ez?

A Decathlon Magyarország egy olyan felülete, amely számtalan aktivizáló programot tartalmaz, úgy mint inspiráló tartalom, rendezvények, képek, sportközösségek, események, termékek, kedvezményes sporthelyszínek, kihívások, virtuális éremgyűjtés.

Mit találtok az oldalon?

  • Új embereket, új sportokat, új helyszíneket fedezhettek fel
  • Mozgással kapcsolatos tippeket és tanácsokat kaphattok szakértőinktől, blogíróinktól
  • Részt vehettek a Decathlon sportos rendezvényein
  • Létrehozhatjátok saját sportközösségeiteket, saját sportos eseményeiteket
  • Sporttárs kereső funkcióval tagokat toborozhattok saját közösségeitekbe, illetve csatlakozhattok más közösségekhez, így soha nem kell egyedül sportolnotok
  • Személyre szabott Decathlon termékajánlókat kaphattok, amelyekkel kényelmesebbé és élvezetesebbé tehetitek a sportolást
  • Rendszeres mozgással érmeket gyűjthettek, amiket Decathlon utalványokkal jutalmazunk
  • Kihívásokat teljesíthettek, amelyek révén izgalmasabb és élvezetesebb lesz a mozgás
  • Sportközösségeitek tagjaival együtt szerepelhettek a Decathlon reklámfilmjeiben
  • Inspirálhattok másokat is a zárt facebook csoportunkban

Fedezzétek fel az új felületet, használjátok ki a lehetőségeket és váltsatok velünk egy sportos új életre!

Kérdéseitekre a Gyakran Ismételt Kérdésekben illetve a sportoljma.hu@decathlon.com email címen állunk rendelkezésetekre!

A Decathlon Blog tehát ezentúl itt találod meg: Sportolj ma Magazin.

Éljétek át a sportolás örömét! Hol találkozunk legközelebb?

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​