Válaszd télen is az úszást! – Ajándékötletek karácsonyra

A mozgás öröméről télen sem kell lemondani. Az egyik legjobb sport, amit a nagy hideg beálltával választhatunk, az úszás. Az uszoda fűtött épületében nem kell a mínuszoktól tartani. Minden izomcsoportunkat kellemesen átmozgathatjuk, ráadásul az ízületeinket is kímélhetjük közben.

Törődj magaddal télen is!

Ahogy beköszönt a hideg idő, az emberek álzalában visszahúzódnak az otthonukba, valamint az év végén szokásos egyre növekvő mennyiségű teendő mellett  sokkal kevesebb időt szentelnek a sportnak. Fontos, hogy mindig kellő mennyiségű időt szakítsunk az egészségünk megőrzésére. Sok betegséget is megelőzhetünk, ha nem hagyjuk abba a sporotot, mivel az edzések által erősödik az immunrendszer, és könnyebben elleáll majd a vírusoknak.

Az úszás jó megoldás lehet:

Az úszás szerencsére azok közé a sportok közé tartozik, amit bátran űzhetsz ebben az időszakban is. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire jót tesz az egészségnek ez a mozgásforma. Fiataloknak, és időseknek is egyaránt ajánlott. Tudtad, hogy akár heti 1 km úszás is nagyon sokat javít a közérzeteden?  Optimalizálja a vérnyomást és ezáltal jót tesz a keringésnek. Emellett kiválóan feloldja a stresszt, utána sokkal jobban tudsz koncentrálni az előtted álló feladatokra.

Ajándékötletek karácsonyra

Karácsonyra szeretnél ajándékot venni a szeretteidnek, ismerőseidnek? Adok pár tippet,  milyen termékeket találsz a Decathloban, azok számára, akik szeretnek úszni.

Azoknak, akik szeretnék egy kicsit feldobni a hosszú téli edzéseiket, egy kis zenével tudunk segíteni. Megérkezett legújabb vízálló MP3 lejátszónk, ami most több színben kapható: kék, fehér kék,  szürke sárga.  Kedvelt funkciója a számok véletlenszerű lejátszása. 2 GB memóriával rendelkezik, tehát kb. 300 zeneszám fér rá. A szett tartalma: MP3 lejátszó, vízhatlan fülhallgató 3.5 jack csatlakozóval, 3 db “fenyőfa” alakú füldugó, 3 db gömb alakú füldugó, 3 db kiegészítő a rögzítéshez.

Sokszor nehézkes az elindulás a medencéből az öltözőbe, hiszen vizesen a párolgás hőt von el a testünkből, ezért szoktunk fázni . Jó, ha van a kezünkben egy praktikus megoldás ilyenkor. Ez a modell hölgyeknek ajánlott uszodai úszáshoz vagy vízitornához. Fürdőköpeny, amely kis helyen is elfér. Kellemes viseletet nyujtó pamut anyaga kiválóan melegen tart úszás után. Két színben kapható: rózsaszín,valamint kék/zöld.  Természetesen a gyerekekre is gondoltunk. Részükre is elérhető az uszodai mikroszálas köntös, övvel, zsebbel és kapucnival ellátva. Nagyon gyorsan száradó, és minimális helyigényű köntös. Áruházainkban, valamint online padlizsánlila, és kék színben kapható.

QUICK’IN tenyérellenállás: Rendszeres úszáshoz, a felsőtest izmainak megdolgoztatására. Elengedhetetlen eszköz az úszótechnika tökéletesítéséhez. A tenyérellenállás növeli az úszás sebességét és javíthatja a vízfogást, ezáltal erősítve a felsőtestet.  Két méretben kapható: S, M.

Ha pedig mindezt egy praktikus, úszófelszerelések számára tervezett táskában szeretnéd tárolni, akkor válaszd ezt az uszodai táskát.

Grécs Vanda

Grécs Vanda

Hétévesen kezdetem el úszni, tizenegy évig űztem versenyszerűen. Később sajnos abbahagytam, mert az időmbe nem fért bele a napi két... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​