Városi rollerezés, és az új OXELO rollerek

Ha nagyvárosban élünk, vagy dolgozunk, a közlekedés kérdése bizony fejtörést okozhat a mindennapokban. Egyre több autó lepi el a városokat, növelve a kibocsátott káros anyagok jelenlétét a levegőben. Emellett az emberek türelme, és egymás iránt tanúsított tisztelete is folyamatosan csökken, pláne a hétfőtől péntekig tartó procedúrában. Ezt a morált még tovább ronthatja, hogy rengetegen nem sportolnak a hétköznapi leterheltség hatására, így a felgyülemlett feszültség sem kerül levezetésre.

Ha egy icipici hangulatjavulást szeretnénk elérni önmagunkon, bizonyított tény, hogy a legjobb eszköz erre márpedig a sport. Azonban tényleg adódhat olyan helyzet, amikor hiába szeretnénk időt nyerni a napi sportolásra, sehogy sem sikerül. Pedig, ha a körülmények engedik, akkor a munkába járás során is mozoghatunk. Ilyen mozgásforma lehet a bringázás, a futás, vagy a városi rollerezés.

Fuss, bringázz, vagy rollerezz a munkába!

Fuss, bringázz, vagy rollerezz a munkába!

Ezek közül a futás tűnhet a legegyszerűbbnek, tán a legfáradtságosabbnak is, ráadásul futó ruházat sem árthat hozzá. A kerékpározás hasonló cipőben jár, szükség lehet kerékpáros cipőre, kabátra. Ha a rollert választjuk, kis túlzással a hétköznapi ruházat is megfelelő lehet, persze a távolság és sebesség függvényében.

Ennek kapcsán, a rolleres mozgásra buzdítás jegyében szeretném bemutatni az új OXELO Town 9 EF rollerünket, valamint  kis testvérét, a Town 7 EF rollert. Az új verziók már egy kisebb fajta prémium érzetet kelthetnek bennünk. Olyan letisztult design és színek jellemzik ezeket a rollereket, amely tulajdonságok már-már a márkásabb elektromos rollerekre jellemzőek. E-rollerről azonban szó sincs! A cél a mozgás, és egy icipicit a környezetünket is védjük talán. Hajrá városi rollerezés!

A Town 7 és a  Town 9 EasyFold rollerek újdonságai

Újdonságnak számít a tenyértámasszal kiegészített ergonomikus markolat, amely végre csúszásmentes oldal- és keresztirányba egyaránt. A markolat könnyen lehajtható, így helyet tudunk spórolni összecsukott állapotban. (Town 7 EF✅, Town 9 EF✅)

Town 9 EF markolat

Town 9 EF markolat

Apropó, az összezáró taposógomb nagyobb felületű lett, megkönnyítve ezzel az összecsukás egyszerű  menetét. (Town 7 EF✅, Town 9 EF✅)

A Town 9 EF easyfold roller összecsukása

A Town 9 EF easyfold roller összecsukása

A kitámasztó megjelenése ugyancsak az újítások közé tartozik. Végre könnyedén leparkolhatjuk a rollerünket bárhol az utcán, az udvaron, vagy a lakásban. (Town 7 EF✅, Town 9 EF✅)

Kitámasztó az új Town 7 és 9 rollereken

Kitámasztó az új Town 7 és 9 rollereken

A taposó fék mellett, egy hatékonyabb kéziféket kapott mind a két roller. A két fék kombinálásával biztonságosabban közlekedhetünk a gyalogosok között. (Town 7 EF✅, Town 9 EF✅)

Hatékonyabb kézifék az új rollereken

Hatékonyabb kézifék az új rollereken

És a nagyobb durranás a végére maradt. Bár ez csak a Town 9-re igaz, de az első teleszkóp kiegészült egy hátsó lengéscsillapító-val. (Town 7 EF❌, Town 9 EF✅)

Első és hátsó lengéscsillapító az új Town 9 rolleren

Első és hátsó lengéscsillapító az új Town 9 rolleren

Böngéssz további rollereink között a Decathlon weboldalán!

Mihovics Marcell

Mihovics Marcell

Úgy gondolom, hogy a magam sportjával egy kicsit kilógok a sorból, a többiek közül. Még csak nem is a freestyle,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​