DogWalk – kutyás piknik Gödöllőn!

A felelős állattartás jegyében kerül megrendezésre június 2-án a DogWalk, egy közös kutyaséta a kastéllyal szembeni parkban, ahol sztárvendégekkel és szaktanácsadással várják az érdeklődőket.

A DogWalk rendezvény célja felhívni a figyelmet a mozgás, a rendszeres séták fontosságára. Ennek szellemében a két kutyás sztárvendég, Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy énekese, és Kivágó Arnold FMBB IPO világbajnok vezeti majd a sétákat két külön távon a kis- és nagytestű kutyáknak.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a testmozgás fontosságára

Mind a kutyáknak, mind a gazdáiknak fontos, hogy naponta mozogjanak, ezen kívül a közös séták és sportolás a kettejük közötti kapcsolatot is hatalmas mértékben képes javítani, szorosabbá tenni. A DogWalk nevű rendezvényen ennek szellemében lehetőség lesz kipróbálni az agilityt, és lesz őrző-védő, engedelmességi- és nyomkövetés bemutató. Az érdeklődők részt vehetnek a tombolán, közös fotókészítésen, és eltölthetnek egy kellemes pikniket a parkban. A szervezők minden oltási könyvvel és mikrochippel ellátott négylábút szeretettel várnak. További információk az esemény oldalán találhatók!

Dogwalk

Gulyás Viktória

Gulyás Viktória

Kutyatenyésztő család leszármazottja vagyok, kiállításokon szocializálódtam és valószínűleg a morgás és vicsorgás is előbb ment, mint a beszéd. Az első “igazi”... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​