Gördülj át a városon az OXELO Town 7 XL rollerrel – VIDEÓ!

Ahogy a medve is téli álmát alussza a barlangjában, úgy én is eltűntem erre az időszakra. A havas, jeges utakat és pályákat inkább a téli olimpia sportolói élvezhették ki, mintsem a nyárra specializálódott cruiser boardosok, deszkások, vagy rolleresek. Minden évben nehezen kecmergünk ki a télből, viszont csak elérkezget a tavasz, újra lehet miből meríteni egy-egy blogcikkhez. A közeledő tavasz ellenére egy tavalyi élményemhez nyúlnék vissza, amiről tulajdonképpen egy reklámfilm készült...

2017 szeptember 9-e, egy fantasztikusan kellemes nyár végi nap. Ezen a napon nekivágtunk egy rollerrel és egy bérelt kamerával Pest utcáinak, hogy készítsünk az OXELO – akkor éppen – megújított termékével, a Town 7 XL  felnőtt roller-ével kapcsolatban egy rövidke, kb. 1 perces spot videót.


A forgató trió

Balról jobbra: Lilla, jómagam és Gergő

Balról jobbra: Lilla, jómagam és Gergő

A forgatáson hárman vettünk részt: Gergő mint kameraman, Lilla mint producer és szlogengyáros, valamint jómagam ötletgazdaként, illetve statisztaként jelentem meg a produkcióban (hiszen a főszerepet mégis csak a roller töltötte be…).

“A videó gondolata akkor pattant ki a fejemből, amikor megjelent a teli újításokat tartalmazó Town 7XL roller. (Egy korábbi cikkben már meséltem erről. Röviden összefoglalva: kapott egy kéziféket, valamint a  váz felépítése is megváltozott kisebb mértékben az új kormányrúddal és markolattal. Emellett a vásárlók (inkább beszéljünk felhasználókról) kérésére megjelent a kitámasztó is, mint új alkatrész, illetve kiegészítették olyan egységekkel, amelyek segítségével lehetőség van az első és hátsó VI00 clip lámpa felhelyezésére, javítva ezzel a rolleresek látását, és láthatóságát).”


A forgatás
Hogyan készült a hogyan készült...

Hogyan készült a hogyan készült…

A tényleges forgatást megelőzően egyrészt izgalmas volt a helyszínek bejárása, valamint a minimálisan, de előre elgondolt forgatókönyv elkészítése storyboarddal kiegészítve. Egy igényes és könnyen emészthető, de a rollert alkalmazása közben jól bemutató anyagot szerettünk volna létrehozni.

Élő szereplős játék Pest utcáin egy rollerrel

Élő szereplős játék Pest utcáin egy rollerrel

Az időjárás elképesztősen kegyes volt hozzánk, egy élménydús napot zárhattunk szuper felvételekkel. A slusszpoén az a rolleres és gördeszkás gyerekcsoport volt, akikkel összehozott minket a sors nap végén. Egy elképesztően jó jelenetet örökíthettünk meg velük. Sajnos azonban a spontaneitás következtében a jogi beleegyezés elmaradt, így ki kellett vágni a videóból, pontosabban bele sem kerülhetett ez a szcéna.

Egy a lényeg: akár ülve, akár kúszva, akár elfekve, de jól sikerüljön a felvétel...

Egy a lényeg: akár ülve, akár kúszva, akár elfekve, de jól sikerüljön a felvétel…


A végeredmény

Az utómunkálatok és a tél elhúzódása miatt csak a napokban került napvilágra a végeredmény. A spot aláfestő zenéjét jó barátaim, az Air Action zenekar Álmatlan című dalának instrumentális változata adja. A benne elhangzó szövegért pedig Penke Bence hangját dicsérhetjük, külön köszönet neki, valamint  a Nyugati téri Decathlon áruház OXELO részleg vezetőjének, Tominak aki beszervezte őt. A végeredmény, csekkoljátok:

 

Mihovics Marcell

Mihovics Marcell

Úgy gondolom, hogy a magam sportjával egy kicsit kilógok a sorból, a többiek közül. Még csak nem is a freestyle,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​