Az OXELO bemutatja: roller gyerekeknek és felnőtteknek

Olyan rollert keresel, ami könnyű és kompakt? Netán a gyerkőcöd és te is használnád? Vagy lázadó kamaszlány vagy, aki nem szeret gyalogolni? Nincs ínyedre, ha széjjel ráz a roller, de szereted a biztonságot? Az OXELO elhozta számotokra az ideális rollert, ismerd meg legújabb MID9 rollerét!

Egyszerűsége és legjobb ár/érték aránya révén évek óta sláger az OXELO márka MID7 rollere (korábban Town 3 néven ismerhettük). Remek kis roller lehet az általános iskolás gyerekek és az átlag testmagassággal rendelkező szuperhősök számára, legyen szó a 20-as, 30-as éveikben járó fiatalokról, vagy a nyugdíjas éveiket megkezdő hölgyekről és urakról egyaránt. Azonban a legjobb ár/érték arány révén nem várhatjuk el a rollerünktől, hogy az út egyenetlenségeit, veszélyeit teljes mértékben hatástalanítsa.

MID 9 roller

Ha az igényeink ennél “magasabbak”, de a MID7-es roller “alacsonyabb” mérete megfelelő számunkra, vagy tökéletesen ideális gyerekeink számára, akkor itt az idő megismerkednünk az OXELO új trotinettjével, a MID7 továbbfejlesztett verziójával: a MID9-es rollerrel.

Mi mindenben hasonlít a MID7 és MID9 roller?

  • Kis méretűre összecsukható
  • 2 db, 175 mm-es kerekei vannak
  • ABEC5 csapágyak felelnek a kiváló gördülésért
  • Vállon is hordozható
  • Kicsi méret, kicsi súly
  • leírás alapján a márka a 145-185 cm testmagassággal rendelkező felhasználók számára ajánlja ezt a masinát, de ez a gyakorlatban, általánosan a 140-175 cm magasságú embereknél válik be

Na de, mivel tud többet a MID7 rollerhez képest?

A MID9 roller megjelenése egy időben történt meg a felnőtt városi roller, a Town7 XL újításaival, melyek nagyon hasonlóak. Lássuk mire gondolok pontosan:

  • A MID9 is kapott egy, a hátsó kereket lefékező kézifék-et a jól megszokott taposófék kiegészítéseként.
  • Kitámasztó-val gazdagodott, így egyszerűbb a roller leparkolása.
  • Úgy gondolom, a fő attrakció mégis az első lengéscsillapító: ennek a segítségével már zökkenőmentesebben közlekedhetünk a rollerrel.

Kattints a képekre a nagyításért!

Kitámasztó a rolleren

A MID7 14.990 ft-os árával szemben, a MID9 rollert 19.990 ft-ért kaphatjuk meg a Decathlon áruházakban vagy a Decathlon magyar weboldalán. Az 5 ezer forintnyi árkülönbség tehát ezeket a funkciókat takargatja maga mögött. Ha kicsivel többre vágyunk, mint a fapados, akkor megéri ezen roller mellé letenni a voksunkat. Kényelmesebben suhanhatunk a magyarországi Járda-szigetek legendásan ellentmondásos útvonalain. Gördülj most, sportolj ma!

Mihovics Marcell

Mihovics Marcell

Úgy gondolom, hogy a magam sportjával egy kicsit kilógok a sorból, a többiek közül. Még csak nem is a freestyle,... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​