Mit tudnak? SMR henger, multivitamin, fehérjeszelet

A következő beszámolót Szabó Vivi kosárlabdázó kollegánk írta, aki a támogatását élvezi és lelkesen használja a Decathlon táplálkozással és ápolással foglalkozó saját márkájának az, Aptoniának a termékeit. Hogy miért? Mert segítségükkel maximalizálni tudja sportteljesítményét, tapasztalati megosztásával pedig nektek segít a vásárlásban. Szabó Vivi beszámolója következik.

Május hónapban újabb Aptonia termékeket volt lehetőségem kipróbálni. Nagyon kíváncsi voltam, hiszen az előző hónapban csupa értékes, új tapasztalattal és ismerettel gazdagodtam ezeket a termékeket illetően.

Háromféle terméké volt a május: az izomlazító labda, a cseresznyés fehérjeszelet, illetve az újdonságnak számító narancsízű étrendkiegészítő tabletta.

Az izomlazító labdát azért szerettem volna kipróbálni, mert előzetesen már vásároltam az áruházban SMR hengert, viszont mivel az elég nagy felületű, ezért kevésbé tudom vele elérni, átmasszírozni a kisebb, kényesebb területeket, mint például lasztaa lapocka alatti részt, ahol elég sűrűn jelentkeznek fájdalmaim. Nagy örömömre a labdával abszolút könnyen elérhetőek ezek a területek, így bármikor a rendelkezésemre tud állni, ha hasonló problémám van. Elég csak ráfeküdni, masszírozni magamat és hamarosan érzékelhető is a pozitív hatása. Úgy gondolom, hogy az ára is kedvező, az SMR hengerrel kiegészülve tökéletes kombinációt alkotnak a fájdalmak csillapítása érdekében.

A második termék leginkább az előzetes szóbeszéd miatt vonzott. A cseresznyés fehérjeszeletről ódákat zengett mindenki, aki előzetesen már kóstolta, így én sem hagyhattam ki ennek tesztelését. Bevallom őszintén, nem igazán a hatása miatt szeletválasztottam, sokkal inkább az íze volt a döntő. Egy nagyon finom, ízletes, gusztusos fehérjeszeletről beszélünk. Üröm az örömben, hogy hihetetlen finomsága révén elég hamar elfogyott az 5 darabos kiszerelés. Tényleg nagyon finom, érdemes kipróbálni, mert nagy kedvence lesz minden édesszájúnak!

 

 

 

Az utolsó, amiről mindenképpen szót kell ejtenem, az a narancsos vitamin és ásványianyag tabletta. Egy kedves kolléganőm tanácsára választottam ezt a terméket, hiszen nagyon vonzó volt a gondolat, hogy aktívabb lehetek napi 1 tabletta elrágásától, illetve a termékvitamins által tartalmazott vitaminok sem elhanyagolandók. Mindig ódzkodtam a jól ismert pezsgőtablettáktól, számomra mindig műanyag ízük volt, éppen ezért nagyon ritkán fogyasztottam. Ez a tabletta viszont csak küllemében emlékeztet a megszokott pezsgőtablettákra, ízében sokkal finomabb. Nem esik az ember nehezére az elrágása, köszönhetően a narancsos ízének. Egy hónapon keresztül alkalmaztam minden reggel étkezés után és összességében elmondható, hogy talán kevésbé éreztem magam fáradtnak a mindennapok során.

 

Tóth Szandi

Tóth Szandi

Tóth Szandi vagyok, 23 éves, a dunaújvárosi Decathlon csapat tagja, a vasak megszállottja. 20 éves voltam, amikor eldöntöttem két dolgot:... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​