Futás élmény a terminálon

A japánok nem lazsálnak ha innovációk megalkotásáról, új ötletekről van szó. A nikitai reptéren nemrég átadott felújítással igazán belopták magukat a futók és a futást, atlétikát kedvelők szívébe. Egy futópályát varázsoltak a reptérből.

Futás a terminálonEz a kép csak egy kóstoló, a továbbiak ide kattintva tekinthetők meg. Mikor elsőre megláttam csak az jutott eszembe, hogy egy kockázatosan kiszámolt átszállásnál egy sprint beiktatásával könnyedén elérhetjük a továbbrepülő gépünket. Briliáns!

Természetesen a “futópályákba” beépítették az irányjelzőket, melyeket a hagyományos reptereken megszoktunk és melyek segítségével eljutunk A-ból B-be – így akár nem csak egy futó, de bárki könnyedén feltalálja magát a terminálon.

Szép meglepetés ez a 2020-as Tokióban megrendezésre kerülő Olimpia előtt. Nincs mese, a világ harmadik legnagyobb gazdasági birodalmában is tisztában vannak az emberek azzal, hogy #futniYO!

És már elkezdődött a visszaszámlálás a riói ötkarikás játékokig!

Dimény Zsolt

Dimény Zsolt

Azért ragadtam képzeletbeli tollat, hogy leírhassam nektek Zsoca és a világ futásbirodalmának történeteit! Szeretném átadni a szaladásban megtalált sportélményeimet, tapasztalataimat... Még több

Észrevételed, kérdésed van?

Csapatunkat hobbi és intenzív szinten sportolók is alkotják. Így mi is átéltük, milyen kezdőnek lenni egy teljesen új mozgásforma kipróbálásakor, vagy új célokat kitűzve rendszeres sportolókká válni. Nyugodt szívvel írj nekünk, hiszen egy cipőben járunk​!​